Τα POV του A Dance with Dragons

Η έκδοση του A Dance with Dragons πλησιάζει και όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές. Το βιβλίο θα περιέχει 16 διαφορετικά POV και θα έχει 75 κεφάλαια. Τα μισά κεφάλαια θα αφορούν τον Jon , τον Tyrion και την Danny . Τα υπόλοιπα θα έχουν ως κεντρικά πρόσωπα τους Varamyr Sixskins ,Jaime Lannister, Cersei Lannister, Arya Stark, Bran Stark, Davos Seaworth ,Melisandre of Asshai, Barristan Selmy, Areo Hotah, Quentyn Martell, Theon Greyjoy, Asha Greyjoy, Victarion Greyjoy , καθώς και 2 ακόμα που δεν έχουν γίνει γνωστά. Σίγουρα δεν θα υπάρχουν στο νέο βιβλίο οι χαρακτήρες της Brienne και της Sansa καθώς λόγο μεγέθους τα κεφάλαια τους πήγαν στο "The Winds of Winter" . 




Το τελικό μέγεθος του βιβλίου θα είναι μερικές σελίδες μικρότερο από το "A Storm of Swords" . Στα σχέδια του George R.R. Martins είναι να ενώσει κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο το Feast με το Dance , και να βάλει όλα τα κεφάλαια στην χρονολογική τους σειρά.


Grimm

Η νέα σειρά φαντασίας του NBC από τους παραγωγούς της Buffy και του Angel. Το trailer μοιάζει περισσότερο με short movie .... too much info! To Grimm είναι μια από τις δύο σειρές φαντασίας που θα βγουν το φθινόπωρο και θα έχουν για ήρωες , χαρακτήρες των παραμυθιών . Η άλλη θα είναι το Once upon a time του ABC.

Υπαρξιακός Πόλεμος των Άστρων

Πως θα ήταν το Star Wars αν το είχαν γυρίσει Γάλλοι σε σενάριο του Jean Paul Sartre ?

Οι Maquis σκοτώσαν τον Bil Laden...

Τουλάχιστον σύμφωνα με το Γερμανικό κανάλι N24 . Μέσα στην βιασύνη τους να βρουν μια φωτογραφία της μονάδας των Seal team 6  που έκανε την επιχείρηση , ψάξανε στο internet και βρήκανε την παρακάτω φώτο των Maquis.

Ο παρουσιαστής μάλιστα σχολίασε: "Δεν έχουν το κρανίο σαν έμβλημα για το τίποτα." . Προφανώς το γεγονός ότι το κρανίο είναι Klingon  και το κυκλώνουν τρία Bat'leth , δεν του κίνησε την περιέργεια.










Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides



Μια από τις σκηνές του νέου Pirates of The Caribbean το οποίο θα βγει στις αίθουσες την επόμενη πέμπτη.

Παρωδία του Game of Thrones

Conan the Barbarian trailer

Μπορώ να πω ότι το νέο trailer είναι εντυπωσιακό. ΄Ισως τελικά ό καινούργιος Κόναν να είναι μια επική ταινία δράσης και όχι το B-movie που όλοι περιμέναμε.

President's Vampire



Το νέο βιβλίο με ήρωα τον Nathaniel Cade κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου. Το President's Vampire του Christopher  Farnsworth , το οποίο είναι η συνέχεια του Όρκου Αίματος , έχει σαν preview μια υποτιθέμενη εκτέλεση του Osama Bin Laden . Το περίεργο είναι ότι τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου , οι Αμερικάνικες αρχές αποκαλύπτουν ότι ο Bin Laden είναι νεκρός.

Preview President's Vampire

Το δεύτερο βιβλίο έχει και αυτό πολύ καλά αρχικά reviews , και τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά έχουν ήδη πουληθεί στους παραγωγούς που αγόρασαν τον Όρκο Αίματος






Games

Αναγνώστες

Lorem Ipsum